سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کیمیا

این فیلم در اکران های خصوصی حتی کسانی که خوبی انقلاب و اسلام عزیز را نمی خواند، به شدت میخکوبشان کرده... سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران موضوع فیلم، فتنهی 88 است و ابوالقاسم طالبی آنقدر هنرمندانه فتنه را با جزئیاتش به تصویر کشیده که حتی در حین تماشا هم نمیتوانی شعفت را پنهان کنی، نگاه بی طرفانه و پرداختن به عمق موضوعی که خیلی ها پوسته اش را دیده اند ، واقعا ستودنی و عالی بود، عالی که می گویم یعنی عالی!در اکران جشنواره فجر در حالی که دوستان از سالن میلاد و نوع آدم هایی که وارد آن می شوند با خبرند، همگی تا پایان فیلم سکوت کرده بودند و نمی توانستند سالن سینما را به هم بریزند...تازه اینان خانواده و بستگان و دوستان منورالفکر طبقه اشراق سینما بودند...با اینحال در ساعت 1 شب به بعد و علی رغم اکران محدود، 3000 نفر از فیلم بازدید کردند و رکورد زد...این فیلم چون تهیه کننده اش، محمد خزائی بود و ایشان دبیر جشنواره فجر شده بودند، از بخش مسابقه جشنواره کنار بود...وگرنه بی شک در چندین رشته، برنده سیمرغ میشد..بی شک...و خود طالبی عزیز می گفت انشاالله از امام زمان جایزه بگیریم...ایشان اصفهانی، و برادر ایشانم مثل خودشان دغدغه مندند در اصفهان...اینجور فیلم هاست که میشود، فیلمی همسو با یگانه راه یگانه خداوند عالم...نه فیلم هایی که راه اسلام ناب محمدی را نمی دانند و مدام باد میشود حبابشان از سوی قشری خاص که هیچ از مسائل و بصیرت نمی دانند. نقل به مضمون، رهبری هم خوششان آمده  از این فیلم. 

  فرم و محتوا، بیننده را میخکوب میکند. روایت باورپذیر 100 دقیقهای از عملیات مشترک منافقین، سلطنتطلبها، همجنسبازها، عوامل سفارت انگلیس، اراذل و اوباش و قمهکشها تحت مدیریت سرویس جاسوسی انگلیس و در مقابل، اشراف و اقتدار سیستم امنیتی کشور در شناسایی و زدن این شبکهها و پالایش درونی نیز از چیزهایی است که فیلم طالبی را متمایز میکند. گزارشی مستند و بدون رودربایستی از فتنه ساخته است که همین صراحت و اسنادهایش بهترین چاشنی برای دیده شدن و جدی گرفته شدن است.پس از تماشای فیلم (که بیشتر گفتن دربارهاش درست نیست و تا همینجا هم شاید بخشی از داستان را لو داده باشم)، همه اتفاق نظر دارند که فیلم خیلی خوبی است؛خوبی هایش بسیار بیشتر از ضعف است.. به قول خود اصطلاح خود آقای فراستی "فیلم درآمده"، "صحنههای شلوغیها عالی است" و از همه مهمتر "فیلم باورپذیر است   " و موضوع بسیار ممهم فتنه نسوخته...فقط دوستان، به تک تک المان ها، سمبل ها، معماها توجه کنید...هیچ چیزی در فیلم الکی نیست...دیالوگ ها.."قلادههای طلا" آنقدر خوب و فاخر هست که نباید معطل این گره هایی که برخی برای اکرانش ایجاد کردند و یا نقدهایی که باز به آن هم وارد است، بماند.

بنای جریان موسوم به روشن‌فکری(کور فکری) سینما و رسانه‌هایش  بر بایکوت این گونه آثار فاخر سینمای ایران است. طبیعی است که این جریان موظف به بایکوت آثاری باشد که از درون یک ملت می‌جوشد اما تصور می‌کنم این بی نزاکتی فرهنگی با استقبال و فروش خوب "قلاده‌ها..."، مانند آوار بر سرشان خراب خواهد شد. ابوالقاسم طالبی مطمئن است و بیمی ندارد، باج نمی دهد، نه به خودی نه به بیگانه! می خواهد بگوید ما فقط یک رهبری گرانقدر و عظیم داریم که کمتر دچار خطا می شوند و عزیزند چون در راه اسلام و خشنودی خدا گام برمی دارند و دیگر بقیه مسوولین هم حتی معصوم که نیستند هیچ، جلوه ای از معصومیت هم نیستند و باید اشتباهاتشان اصلاح شود... فیلم، سنگ‌های خود را بی تعارف وا می‌کند و به هیچ کس و هیچ گروهی بده‌کار نیست.

ادامه دارد در پست بعدی....

http://kimia1224.parsiblog.com/Posts/95/

 


[ جمعه 91/1/4 ] [ 7:0 عصر ] [ ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ


امکانات وب


قالب بلاگفا

قالب وبلاگ

download

قالب بلاگ اسکای

اخلاق اسلامی

قالب وبلاگ